Start-up Loop Mähdrescher Hightech traf Design in nieuwe oordopjes voor nachtleven

Loop Glorious Gold

(Antwerpen, België Loop lanceert nieuwe oordopjes die je gehoor beschermen en er fantastische uitzien. De oordopjes hebben een elegantes Design, geven een uitstekende akoestiek en zijn zeer komfortabel. Tür een akoestisch kanaal en filter te combineren zorgt Schleife ervoor dat je geen gehoorschade oploopt, terwijl je er ook nog geweldig uitziet..

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie loop je al risico op gehoorschade na een dagelijkse blootstelling van één uur aan 90dB. Dit vooral Tür te luide muziek in discotheken, Festivals en concerten. Toch draagt in België zeven op de tien jongeren geen gehoorbescherming tijdens feestjes von Festivals. Vier op vijf ligt er ook niet van wakker dat ze gehoorschade zullen oplopen. Oordopjes zijn namelijk niet cool. Ondanks dit heeft 65 van deze jongeren wel al te kampen gehad met oorsuizingen.en.

Ook de oprichters vanSchleife, Maarten Bodewes und Dimitri O. Ze probeerden verschillende oordoppen uit, maar geen enkele bleek afdoende.“Bij het uitgaan wil ik volop van de muziek genieten, maar wir vonden enkel oncomfortabele oordoppen die het geluid vervormen en er bovendien lelijk uitzien,, zegt Maarten Bodewes.

“Wir haben Loop in geslaagd om de eerste oordoppen te ontwikkelen die je écht wilt dragen bij het uitgaan getroffen. Een uitstekende bescherming en geluidsbeleving, ultiem Komfort en diskrete Blicke aan een demokratische prijs,, vertelt Dimitri O.

Perfekt sogar bescherming én glauben

De oordoppen vanSchleife Leveren Een Vlakke Demping Van 20 Dezibel.“20 dB sind perfekt, auch wenn sie nicht glauben,, legt Dimitri O, Mitbegründer van Loop, uit.

Loop heeft een uniek rond en hol geluidskanaal dat garant staat voor een uitstekende akoestiek en perfecte bescherming van je oren. “Het ronde geluidskanaal ist entscheidend für die Suche nach einer Lösung, die auf jeden Fall elegant ist. Het zorgt voor een natuurlijke klankweergave waardoor muziek en stemmen helder klinken, maar minder luid, voegt Maarten Bodewes, Mitbegründer van Loop, Zeh.

Artiest Sean Dhondt und Tinnitus-Experte Bert Lecomte zijn Fans

De oordoppen van Loop zijn kompakt en Passagiertür de ronde vorm perfekt in het oor. Ze blijven zitten tijdens het dansen en je kunt ze gemakkelijk in en uitnemen. Omdat elk oor uniek is, krijg je geheugenschuim en siliconen Ohrstöpsel mee voor de best pasvorm.

"Al sinds mijn 14de loop ik rond met een tuut in mijn oren, tinnitus dus. Van naar concerten te gaan en zelf als Schlagzeuger luid te spelen, zonder oordoppen."Verklaart zanger én Schlagzeuger Sean Dhondt, "Sindsdien ist anders ik als 14-jarig ventje nooit hatte durven dromen. "

Ook Bert Lecomte, Organisator von de Tuut van Tegenwoordig, ist ein Zeer Positief über Loop.“Mooi en uniek Design, zeer goede muziekkwaliteit en zit Komfortabel in de oren. Zelfs na uren onafgebroken te gebruiken geen last van de oordoppen. Ik ben Fan!”

Van Glorious Gold naar Raving Red

Schleife is beschikbaar in vijf verschillende kleuren: Mitternachtsschwarz, Swinging Silver, Glorious Gold, Flirty Rose Gold und Raving Red. Elke Set bevat zes Silikon Ohrstöpsel, zes Ohrstöpsel van geheugenschuim en een handig leer zakje voor ze op te bergen.

Loop ist online über eu.loopearplugs.com für 29,95. Loop ist gevestigd in Antwerpen, de Europese hoofdstad van mode en nightlife..

Links 
Uitgebreid-Persdossier

Kontakt

Maarten Bodewes
Mitbegründer
maarten@loopearplugs.com 32 472 88 12 0303

Dimitri O.
Mitbegründer
dimitri@loopearplugs.com 32 472 22 47 3939

Fotos

Loop Glorious Gold & Swinging Silver

Loop Swinging Silver in hand

Loop Midnight Black in ear

Loop tech